Ingen Ekonomi

Hejsan :)

Idag är det Onsdag och jag sitter i skolan och har håltimme. Vi skulle egentligen ha ekonomi men våran lärare glömde och säga till oss att vi inte har någon lektion idag eftersom en annan klass har prov. Så istället för att kunna ligga hemma och sova och börjart halv 12 så sitter jag här och skriver. Man känner sig inte speciellt glad idag heller eftersom vi ett Fysik prov som man inte fattar ett piss om. Man kan formlerna men sen när man sitter där fattar man ingenting. Sedan när man har gjort provet måste man åka hem och börja plugga på biologi provet som vi i morgon, som jag inte ens har börjat plugga på. Man känner sig så manad till det.

Jag skulle egentligen kunna gå till Emma eller Matilde för de har historia. Men de skriver någon pjäs till deras Historia och jag känner inte för att störa ;) Haha jag har börjat bli snäll :D
Emma berättade om sin dröm i natt. Hon drömde att jag var skit förbannad på henne och stod och skrek på henne ;) Haha när hon berättade det började jag bara garva eftersom jag har inget att vara sur på henne för. Det kanske är därför jag är snäll nu, för jag vill inte att hon ska tro att jag är sur på henne. 

Jenny borde komma snart så nu ska  jag sluta skriva :D

Johanna 


RSS 2.0