Tråkig Lördag

Sitter nu hemma och lyssnar på musik. Det är världens tråkigaste dag och vädret är inte direkt de bästa. Jag skulle egentligen skrivit min svenska poesi uppgift idag som skulle varit inne för jätte länge sen men jag orkade inte. Det är lördag och då ska man ta de lugnt. Vet inte vad jag ska göra ikväll men jag får se vad som händer...

Innan idrotten med stavar

Sitter nu i skolan och stör Sussi. Jag känner att ibland är jag väldigt duktig på att störa och göra så att folk får dåligt betyg :P Inte direkt en god egenskap jag har, men jag gör de inte med flit. Som vi hade förra veckan har vi ingen engelska. Men anledningen denna gång är att vi har muntliga nationella idag. Jag och Mickis hade på morgonen klockan 9 när vi börjarde 9:40 egentligen. Engelska gick väl bra men jag var väldigt nevös i början detta ledde då till att jag började stamma och visste inte vad jag skulle säga. Men de släppte efter ett tag och då pratade jag bara på. Det som var de jobbigaste var att hon spelade in när vi pratade. De var inte kul :(
När vi var klara sen så sa hon att de var mycket bra och då kändes de mycket bättre.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, jag har två alternativ.
Antingen kan jag ha filmkväll med Matilde...
Eller så kan jag följa med Sussi på någon konsert i Trångsund.
vet inte hur jag ska göra men jag få fundera på de under dagen...

hare bra :D

Vädret ?!?!

Dagen har väl varit bra som en vanlig onsdag :/
Men jag stör mig så på vädret. Varför skulle de snöa?!?!?!
Det var igår kväll de började snöa och de höll på fram till ca kl 13 idag. Sen efter de började de regna och all snö försvann... Jag som tog fram min vinterjacka för jag trodde att de skulle hålla sig ett tag. Då blir de att hänga tillbaka den igen. Men jag ska ju inte klaga eftersom jag längtar till sommaren men jag hatar så att vädret ändras hela tiden. Jag solade lixom i lördags eftersom de va så varm och nu snöade det... När kommer sommaren egentligen komma???

Men man blev ju inte direkt förvånade med vädret. Jag bor trots allt i sverige med konstigt väder.

Jag får fortsätta vänta på att sommaren ska komma... hoppas att de gå fort :D

Vad man kan göra på en Engelska lektion

Varför ska man ha gympa klockan 3 och varför ska man bara ha ca 10 min Ekonomi lektion. Just nu sitter jag uppe på Natur delen och har jätte tåkigt. mickis vill gå ut och sätta sig  men de är ju fortfarande kallt ute. De ser varmt ut när solen skinner men när man kommer ut håller man på att frysa ihjäl.
Vi har håltimme eftersom våran Engelska lärare är i London med de snygga 3:erna :P
Men de är bara jobbigt när hon är borta för då har jag först 2 timmars håltimme. Sen har jag ca 10 min ekonomi lektion och sen efter de har jag typ en och halv timmes väntan innan gympan börjar. Så denna fredag kommer bli en hel dags väntan.
Sen är vi har slutat för dagen som är klockan 4. vem slutar lixom klockan 4 på en fredag. Det tycker jag är riktigt taskigt. iaf så ska jag då åka in till stan eftersom jag har dan. Och då kommer jag få sitta och vänta på att den ska börja som är i ca 40 min. Om jag skulle åka hem direkt efter skolan skulle jag inte hinna för bussen är så jäkla seg. Då skulle jag komma hem och få åka igen.

Men jag längtar till ikväll för så ska jag träffa M.E.S
M= Matilde
E= Emma
S= Susanna
Vi ska ut och gå. Vi skulle egentligen ut och jogga men Matilde hade ont ihalsen och vi vile inte vara orsaken till att hon blir sjuk så har vi bestämt oss för att gå. De är väligt bra att gå ut och gå för då kan man prata av sig allt man har gått och tänkt på. Inte konstigt att emma och jag går ut och går typ varje dag. Vi har mycket att prata om.

Ha de så bra tills jag sriver igen

RSS 2.0