Lovet är snart slut...

I kväll blir det Donken och bio med Jenny. Vi ska se "bedtime stories" de var antingen den eller "benjamin button" och varken hon eller jag var sugna på att se en seriös film. 
Idag har jag då försökt och plugga eftersom jag kom på igår kväll hur mycket jag egentligen har. Svenskan ska vara inne på söndag, biologiprov på tisdag, fysik på onsdag och sen biologiuppsatsen inne på fredag. Jag har nästan inte börjat med nått. Panik...


Min favolåt just nu ;)
Living things - Let it rain
 


> Johanna <

Snö-ängel

Snön är självklart tillbaka när man vill att tiden bara ska gå fort så att det kan bli sommar. En varm sommar med massor av bad och solande. Men nu sitter man in snöade och kan inte ha på sig de man vill L. Det är också sportlov och jag har inga planer. Jag var sjuk förra veckan så har inga behov över att vara hemma. Läste ut "Ljudet av ditt hjärta" i går och är fortfarande besviken. En del älskar den säkert men jag tyckte inte om den. Det vara inte alls som jag ville att den skulle vara. Det blev som vilken ungdoms bok som helst och jag hatar såna böcker. Det är som när man har läst första sidan vet man hur boken ska sluta eftersom de slutar alltid på samma sätt. Men jag kämpade igenom den. Träffade Emma och Matilde idag och bakade världens fulaste muffins :P Men goda var de. Vi fick 8 stycken var men jag åt bara 1 ½ och tog hem resten. Jag som var glad över att min mage vara platt men nej nej den ska inte stanna så. Vi tittade på "shes the man" och gud vad jag skrattade jag trodde att den skulle vara barnslig men den var riktigt rolig. Varken Emma eller jag hade sätt den men Matilde kunde till och med en del repliker ;)

> Johanna <

Räddningspatrullen

Det märks att det är fredag den 13 iaf har det varit det för mig den här veckan. Jag vet inte vad det är med gamlingar de har bara inte gillat mig. Jag har blivit utskälld 2 gånger på en vecka. Hur lyckas man. Det konstiga är också att jag inte har gjort något. Den ena gången var i onsdags när jag väntade på bussen på morgonen. Då var det en tant som satte sig bredvid mig och började tjafsa om att "dagens ungdomar förstör sin hörsel genom att lyssna på hög musik. På min tid så hände bara de för att man hade ett ansträngande jobb" Jag satt bara och nickade och log för att vara trevlig men då blev hon typ sur på mig och sa att jag skrattade åt det och att ingen har respekt för äldre. Jag var nära på att gå där ifrån, hon var så himla jobbig. Hon bröt på ryska också och de gjorde ju saken inte speciellt bättre för henne.

Sedan idag så var de en gubbe som sa till mig att jag pratade för högt när jag berättade något för Jenny vid busshållsplatsen vid skolan. Men ursäkta mig den jävla gubbe. För det första kan man säga det snällt han nästan röt åt mig. Jag hörde inte ens vad han sa så hans fru men jätte mörk röst fick översätta. För de andra kunde han lika gärna ha gått någon annan stans om jag nu var så himla högljudd. Ingen annan verkade tycka de och jag pratade INTE högt. Sänk hörapparaten isf. Jävla gubbjävel.


Senare idag ska jag träffa Emma och vi ska käka PIZZA. Gud vad jag har längtar. Jag tror inte att jag har ätit det sen innan jul. NI skulle ha hört Emma, Evelina och mig på bussen igår när vi åkte hem från skolan vid 5 och alla var skit hungriga. Vi satt och snackade om fett mat som munkar, pizza och McDonald's. Sen när man kom hem fick man köttbullar och makaroner L vilken besvikelse.


Igår hittade jag låten till mitt favorit program som barn. Räddningspatrullen :D
Jag älskar Piff och Puff <3> Johanna <

hmm Köttfärssås och spagetti

Sitter i sängen och är trött. Det är konstigt eftersom jag gick upp vid halv 9 och hade en lektion idag. Jag kom hem vid halv 2 och sen bara slappade. Gjorde sen engelska läxan, känner mig lite stolt över att jag faktiskt gjorde den. Jag lyssnade till och med på skivan till boken. Hade sen tråkigt så jag satte mig och spelade konstiga barn spel på datan. De jag inte fattade va hur ungarna ska fattar hur man ska göra om instruktionerna står på kinesiska. Jag fattade ingenting hur ska de då kunna göra de. Jag fick gissa mig fram iaf och gjorde fel då och då som ledde till att jag dog, men skit samma. De var ett spel och jag hade tråkigt.


Till middag åt jag köttfärssås och spagetti samma sak som vi fick i skolan. Tur att jag åt lunch hemma idag annars hade de nog inte varit så gott. Konstigt nog var jag fatiskt sugen på det och det brukar jag aldrig vara.


Vid 9 satte jag mig och tittade på en konstig film på 6:an som hette "kiss kiss bang bang" Den var skum men rolig. Fick sen ett argt sms från Jenny som hade sätt bilden jag lagt upp på henne på bilddagboken. Vaddå hon fyllde år i måndags och de var den ända bilden jag har på henne. Hon får skylla sig själv ;)


Förresten så beställde jag Twilight 3 igår nu måste jag bara vänta på att den ska komma :/

3

> Johanna <


pH = Nörd

Idag började jag 8:30 så jag var tvungen och gå upp vid 20 över 6. Förra Fredagen orkade jag inte då ställde jag bara om klockan och somnade om. Men i morse kämpade jag mig upp. Jag hade ekonomi och vi som ville fick gå fram inför alla ekonomiare och svara på en fråga. Inte nog med man skulle prata man skulle också skriva på ett oh papper så alla såg. Självklart gick jag fram dit för jag vill ha en liten stjärna i kanten och självklart skriver jag som jag alltid gör, alltså fult. Sen på kemin satt man och sov medan Jenny var glad för hon hade sätt supernatual på morgonen och Karro för hon satt på en bra plats ;D


På den sena Kemin sen har vi labb och denna gång fattade jag ingenting. De var massa konstiga saker om hur man skulle få fram volymen och massa skit. Vi fick denna gång ha på oss sexiga förkläden och glasögon ;)


kemi Helt inne i de ;)


jenny Jenny

Det ända jag var bra på var att få fram pH men Karro och Jenny skrattade åt mig bara för jag såg ut som en nörd. Tack jag försöker faktist vara smart :( 

kemi 2

> Johanna <

Seg Anka

Sitter på golvet och längtar tills imorgon. Inte till skolan utan till att det är fredag och att de är sista dagen på veckan innan helgen. Hela veckan har känts som en seg gummi anka, haha kom inte på något bättre. Min hjärna är av stängt för tillfället. Men veckan har verkligen inte velat ta slut. I morgon har vi också på svenska att vi ska ha tagit med oss ett utkast från våran uppsats vi skriver om dialekter och svenska. Men hela uppsatsen ska vara klar om en vecka. Jag har nästan inte ens börjat jag har bara skrivit inledningen och de är jag nästan stolt över. Annars brukar jag sitta typ 2 dagar innan och bara... Oops kanske måste börja.

Denna gång vill hon tydligen att man ska vara duktig.


Idag slutade jag kvart i 5 efter ha haft en långtråkig, 1 och 45 min långa Multimedia lektion. Medan hon stod och snackade satt jag och ritade och tog kort på Emma och hennes fina Fetto miner:

Emma
Emma

Tidigare på dagen fick jag en läskig bild på Karro:
Karro

> Johanna <

RSS 2.0