Och så var man tillbaka igen

Nu har ekonomin börjat igen och jag fattar ingenting. Jennica är som vanligt inte där så jag får försöka själv innan jag ger upp och frågar. Man känner sig alltid så dum när man ska fråga. Även fast de är bra så att man fattar men ändå.


ekonomi


På Gympan var de iaf jätte roligt för Jenny, Karro och jag har satt upp ett pass med acobatic. Det ser "såå" bra ut eftersom vi är "sååå" duktiga. Vi ska inte visa upp de för klassen utan bara för våra lärare vi är för fega för att göra bort oss så mycket inför klassen ;)

Idag så ringde de 5 stycken försäljare och företag när jag kom hem. Bland annat ringde DN eftersom de tydligen hade någon ny konstig grej och ville informera om de och om vi ville ha de. Men de bestämmer inte jag så innan jag hann säga att han kunde få prata med någon annan satte han igång och prata som en himla reklam-film. Han slutade heller inte så jag fick vänta nästa 5 min, de kändes som de iaf. Tillslut fick jag avbryta honom och säga att jag inte var rätt person att prata med.

Sen ca 30 min senare ringde de en säljare som sökte min mamma men eftersom inte hon var hemma så fick han ringa upp senare. Men när jag hade sagt de så sa han: okej, ha de bra.

Den var ny för mig. Aldrig hört en säljare säga: Ha de bra. Jag vart lite chockad.


Sitter nu i min säng och har försökt och plugga Fysik men de är så tråkigt att man inte orkar. Man kollar bara i boken och så somnar man. Man får hoppas att provet går bra imorgon ändå för man har ju ändå skrivit upp alla formler som man behöver använda sig av.


> Johanna <

Jag hatar henne...Hon är min bästa vän...

Igår (söndags) hittade jag min gamla dagbok från 5:an och herregud vad jag skrattade. De var jätte roligt och läsa för man tänkte helt annorlunda och allt var så lätt. Och när de gällde människor så gillade jag den eller så hatade jag den. Ena dagen kunde jag hata den och sen nästa dag var man bästa vänner. Sen när de kom till killar så gjorde jag alltid hjärtan runt namnen på killen som jag gillade. Haha vilken tönt man va ;D Men när man läser hur man var då så inser man hur mycket man har förändrats men ändå inte :)
Dagbok

> Johanna <

Karro med de vackra ansiktet ;D

Dagen började med att jag får ett sms klockan halv 7 som är från fronter (skolan) där de står att vi inte har någon svenska. Det kan man ju tycka att de låter jätte skönt men nej nej. Då blev man tvungen och gå upp för och kolla när man började och kolla när bussen gick för annars vet man inte vad man ska sätt klockan på så att man inte missar lektionen efter. Medan man gjorde de smsade Jenny hela tiden och var sur på våran Svenska lärare som skickade smset på morgonen och inte igår kväll. Detta gjorde då så att jag blev pigg så när jag sen skulle lägga mig i sängen igen var jag klar vaken. Det tog nästan en halvtimme för mig att somna om och när jag väl hade somnat öppnar mamma dörren och frågade när jag började. När hon hade gått vart jag vaken igen och då var de bara 25 min kvar tills min klocka skulle börja ringa. Jag lyckades somna om men då blev de bara jobbigare och vakna sen.


På kemin sen var de jätte tråkigt förutom Saide förstås. Idag sa han en jätte rolig kommentar till Karro. Vi satt längs bak och Karro satt lite gömd bakom de som att framför oss och då ville Saide att hon skulle flytta sig mer åt höger så att han kunde se henne. Men ha sa det så här: Karolina han inte du flytta dig lite mer till höger så att jag kan få se ditt vackra ansikte ^^

Då kan man säga att jag sprack. Jag är en sån människa som inte kan hålla mig utan måste skratta annars piper jag ;) Alltså de var dagens höjd punkt.


Vi hade ingen Samhälle idag så jag blev jätte glad för jag hatar verkligen samhälle. Hon var tydligen hemma med sjukt barn eller nått. Jag älskar verkligen lärare med barn, då finns de större chans att de är borta :D 


Så nu sitter jag hemma och har precis tittat på ett One tree hill avsnitt. Jag har börjat gilla den serien igen. Jag gillade första och andra Säsongerna men sen blev de så utdraget. Har börjat titta igen på säsong 5.


One Tree Hill

> Johanna <

...

tår

Jag trodde inte jag kunde hata någon så mycket som jag hatar dig...
Vad jag än säger eller gör så är de fel...

Zzzzz

Har precis kommit hem från skolan och sitter nu och håller på och somnar på mitt rum. Jag förstår inte varför man har lektion till halv 6. Man slutar lyssna när klockan har passerat 4 kanske halv 5. Men att då ha en timme till lektion är ingen bra ide. Jag hade multimedia där vi skulle göra ett gammalt prov. De tog ju en sån himla tid och det kändes som man aldrig skulle bli klar. När man då gjorde fel eller inte fattade blev man alldeles frustrerad. Men man hann klart med allt iaf eftersom alla inte gjorde det. Våran lärare insåg att detta var lite för svårt för oss att göra på vårat prov så de kommer antagligen vara väldigt lätt.


Till imorgon har vi någon konstig kemi läxa som jag inte förstår. Vi har börjat med någon ny grej om jämndelning och så är de bara massa ämnen som blir si och så. Jag antar att de bara är att plugga in men de är inte speciellt roligt.


I morse försov jag mig med 40 min så jag hade bara en halvtimme på mig att: duscha, torka hårt, klä på mig, sminka mig och äta. Konstigt nog hann jag faktiskt. Men jag fick springa till bussen när marken var is. Jag måste ha sätt roligt ut när jag halkade omkring i snabb fart, eller de skulle vara snabbt ;)Dagens Låt:
Kings of Leon - Use somebody

Puss
Johanna

Kräftan Atackerar

Idag desikerade vi på biologin och de var faktiskt riktigt roligt. Jenny och jag var en grupp och de gick sååå bra. Vi desikerade Kräftor och de var rätt så små så när vi skulle kolla på alla saker inuti som hjärtat och levern så hade vi redan mosat dem så de låg som en kletig gegga inuti. Vi var inte så bra på det. Jenny ville heller inte röra den i början så jag fick tvinga henne och göra de. När hon väl rörde den så gjorde hon jätte roliga ljud. Hon lätt som en liten 5 åring som ser ett äckligt djur.


I morse gjorde jag en godgärning :D. De var en mamma som skulle på bussen och behövde hjälp med vagnen och komma på. Då satt jag närmast dörren och hjälpe henne. Haha de låter jätte mesigt men man känner sig faktiskt rätt glad efter. Man känner sig mer glad över att ha gjort en annan människa glad än att någon gör än glad.


När jag sen skulle åka hem från skolan vid ca 15 så snöregnade de. De är de värsta vädret jag vet. När de väl kommer på en så smälter de och man blir dyngsur. Man kände sig inte speciellt mysig när man kom innanför dörren när man kom hem ;)Dagens låt:

Dolla - Im fucked up


 Puss
Johanna

Och då var de Måndag

Nu var de måndag igen och allt är stressigt som vanligt. Kan de inte bara bli lov igen man har redan tröttnat på skolan...


Idag var vi tvungna att stanna en timme extra efter skolan eftersom de var genomgång om Projektarbetet som vi ska skriva i 3: an. De jag inte förstår är varför vi ska lämna in vad vi vill göra i början av februari. De är helt sjukt för man börjar ju inte skriva på den förrän i augusti och då kan man ha ändrat sig helt. Det ända jag vet är att jag ska ta inriktningen ekonomi och jag ska skriva den ensam. De vill helst att man ska skriva i grupp men de är bara för att de är lata och inte orkar rätta så många. Men synd för er för jag vill göra den själv för då slipper man lägga så stor press på någon annan än en själv. Och om de blir fel så har man bara sig själv att klaga på.


I morgon ska vi på biologin desikera en Kräfta. "De lär bli intressant för kräftor har man ju inte sätt förut".  Men de blir nog roligare än en vanlig lektion. När jag tänker på desikering då kommer bara minnena från 8:an tillbaka när vi skulle desikera ett koöga. De var så äckligt att jag trodde jag skulle spy. Inte nog med att de var ett öga. De var också ett gammalt öga så geggan inuti var brunt. Inte ett minne jag lätt glömt.Dagens låt:

Safety suit - Someone like you


Puss
Johanna

Då var de över...

Nu är Julen slut för min del för nu är granen borta och alla tomtar. De känns lite tråkigt eftersom man får en sån mysig känsla när det är jul. Den gröna granen och de röda tomtarna lyser upp hemma när de är en kall vinter. Men nu är de över och man går tillbaka till de vanliga igen. De roliga med att plocka ner allt är ändå att man gör de med familjen och de blir en bra och rolig stämning hemma. Min uppgift i år var att plocka ner granen, vilket jag tycker är roligast. Problemet nästa år blir bara att jag kommer att ha glömt var jag lagt allt för jag la de inte på rätt ställen ;).

Håller på och laddar ner True Blood avsnitt 5 och den är jätte seg. Jag vill hinna se de innan jag sticker på dans. Den börjar 18:10 men jag måste gå ca 17:20 om jag får skjuts till centrum, för jag kommer inte att orka se de i kväll. Jag kommer hem vid 21:30 och då är jag slut.Dagens Låt:

Flyleaf - All around mePuss
Johanna

Anti-Karro

Karro om 10 år. Bara för du är så anti...

jkd

/// Johanna

Ni dödar mig...

Sitter nu i sängen och ska skriva Engelskan men har ingen fantasi eller ork. Vi ska läsa en bok som heter: The Curious incident of the dog in the night-time. Den är inte speciellt rolig så jag har bara skummat igenom den. Jenny hade läst den innan och har därför berättat lite vad som händer. Men nu ska man skriva mer analyserat och läsa mellan raderna. Inte nog med denna dumma uppgift så har vi två uppsatser till Svenska och Samhälle. Jag vill inte ens läsa Samhälls uppgiften för jag vet att den kommer vara jätte jobbig. Lena (Samhälls läraren) gör alltid så konstiga uppgifter så man inte ens fattar vad man ska göra. Den ska iaf vara inne på torsdag så jag har ett tag kvar men vill ändå göra den så fort som möjligt.


I kväll ska jag iaf träffa Emma och Matilde och gå på bio. Jag har ingen aning om vilken men Matilde ringde och frågade om jag kunde. Hon frågade också om jag ville följa med på någon dans grej men jag var tvungen och passa för jag måste verkligen gör dessa uppsatser. Men ändå sitter jag här och gör annat. Varför ska de vara så tråkigt att göra läxor???

Jag hoppas att vi kommer se Bröllopsduellen. Den verkar rolig och de är bra skådisar med, Anne Hathaway och Kate Hudson.
 

Dagens Låt:
Jace Everett - Bad things
True blood Soundtrack

Ordvalen

Vem vet???
Det kanske är något mystiskt???
Knappast...


Detta är mina nya ord som jag använder :D
Jag överdriver dem också så mycket bara för de stör Jenny och inget är roligare än en störd Jenny ;D

Hittade denna, man känner igen sig i den ^^


haha

Puss
Johanna

Din kissare

Alltså Jenny du och jag kan göra Fysik-lektioner så jävla roliga, plus att det va fredag eftermiddag och man är trött som fan...
Vi har lektion varannan fredag Fysik-labb klockan 15:00-16:30 och det är ingen bra tid för någon som jag. Då är jag så himla trött på skolan och garvar åt allt. Jenny och jag hade innan också gått till Skogås Centrum och köpt oss en varsin chocklad och cola. Blodsockret låg "ganska" högt. Jenny kunde säga vad som hellst jag skrattade lika mycket varje gång.

Dagens låt :D
Paramore - Crush crush crush


Puss
Johanna

Jag är tillbaka

Jag har bestämt mig för att öppna bloggen igen. Jag har för mycket att skriva men jag ska fortfarande ha kvar den andra med Emma och Matilde. Jag lovar att skriva mer än vad jag gjorde förut :D

gdg

Puss
Johanna

Ny blogg


Jag har ny blogg med Emma och Matilde
Kolla gärna in den :D


www.thatsmej.blogg.se 

RSS 2.0