Tack för Humorn

Har läst ca hälften av Candide nu (svenskabok som ska vara utläst till måndag).  Jag började läsa den i morse efter att inte ha orkat resa mig ur sängen. Jag kan lika gärna vara lite duktig tänkte jag. Boken är helt sjuk och allt gå så fort fram så man fattar inte en del grejer. Men huvudsaken är att man ska fatta helheten. Sen på måndag ska vi diskutera den och då pratar man bara på de sakerna man har fattat.


Jag hade ett roligt samtal vid middagsbordet igår med min pappa. Jag frågade honom vad han trodde händer när man dör. På något sätt så svarade han inte på min fråga och omvandlade de så att han frågade mig istället. Jag svarade iaf att jag tror att man återfödds. Eftersom min pappa ska försöka vara rolig hela tiden så fjantade han till mitt svar. Så efter ca 10 minuter efter snack kom vi fram till att min teori efter döden är att om man ha varit en tjuv så återfödds man som en tvättbjörn. Snacket innehöll Björnligan och en gubbe i himmelen. Man kan förstå vad jag har fått min sjuka humor ifrån. Men jag kan inte säga att jag inte gillar den. Livet blir mycket roligare om man kan skratta åt sjuka saker.

Jag, syrran och pappa 
Jag, Syrran och Pappa

> Johanna <


 


De som händer utomhus, stannar utomhus...

Och så var de måndag igen... Var i skolan som vanligt med de vanliga lektionerna och på våran långa rast så åkte Jenny, Karro och jag till Haninge och käkade mcflurry. På tåget tillbaka sen satt Karro och jag och sjöng E.M.Ds Melodifestival låt. Sedan blev de barnvisor och Nsync låtar. Det var så jävla roligt och folk kollade fett konstigt på oss. Ibland måste man få göra bort sig på tåg och tågstationer. Orka bry sig vad andra tycker bara man har roligt själv.


I lördags köpte jag 2 par skor :D. Ett par pumps och sen ett par vår skor. Nu vill jag verkligen att de ska bli vår. Jag har verkligen tröttnat på snön. Köpte också en tröja på H&M.


Har färgat håret till Kastanj färg och jag är riktigt nöjd. De är lika mörkt som förra gången men då tyckte jag att de var för tråkigt så nu är det lite skimrande rött.> Johanna <

Aj...ZzZzZzZ

Sitter just nu i skolan och börjar om ca 40 minuter. Jag var och tog den andra gardasil sprutan i morse. Så då fick jag välja mellan att komma hit tidigt eller åka hem och stressa för att hinna. Eftersom jag blir så jävla trött av sprutan satte jag mig på bussen där jag träffade Emma, Erika och Carola. De började kvart över 9 så nu sitter jag själv uppe på natur eftersom ingen har kommit ännu. Vi har inriktningsdag på eftermiddagen men vi kommer att ha den på förmiddagen så jag kommer att sluta ca 1 idag. Fett skönt. Jag ska då passa på och åka till Farsta och lämna ut mitt CV till olika affärer. Jag har ingen aning om vad jag ska säga men jag få väl bara babbla på ;)


Jag har kommit på att mina skor låter. Det är jätte irriterande. Jag tror att det är för att jag har ett hål i sko hälen som jag inte vet hur jag har fått. Men när man då går ensam och alla är tysta låter det skit mycket. Måste gör något åt det.

Jag har nu fixat nya hörlurar till mobilen för jag råkade sabba mina gamla (ca 2 månader). Jag tog min pappas för han använder ändå inte dem.


> Johanna <


Jenny känner du dig inte kissnödig?!?

Man skulle ju egentligen behöva plugga lite fysik just nu men boken ligger uppslagen bredvid mig och man kollar då och då. I morgon ska jag nämligen ha muntlig "redovisning" på fysikprovet vi (en del i klassen) gjorde i går. Som vanligt gick de piss eftersom han hade sagt till mig att det skulle vara på de sista 3 kapitlena och så var de på de första. När man satt på provet satt Lo också med sin mobil med knapp-ljud, seriöst jag var nära på att gå fram till honom, ta mobilen och slänga den i vägen. Ursäkta men vi har prov här och du ska vara en tyst lärare om de är för svårt för dig kan väl du bara sluta.


Idag hade vi väldigt roligt ;D Eftersom vi inte har några Fysiklektioner har vi ett hål på ca 2 ½ timme så vi blir väldig rastlösa. Men denna torsdag bestämde vi oss för att vara extremt töntiga så vi lekte kurragömma i skolan. Jag är seriös. Vi delade upp oss i 3 lag. Jag och Karro, Jenny och Mickis, Mattias och Andre. Självklart vann ju jag och Karro när vi gömde oss i en trappa som ingen visste om. De roliga också vara att de inte fanns någon mottagning där vi var så vi var tvungna och klättra upp för trappan utan att syns. Jag fick klockren bild på Karro...

Karro i trappan

> Johanna <

Fort ska de gå...

Försöker plugga biologi eftersom vi har prov på tisdag men de är så tråkigt och jag fattar ingenting. När jag läser i boken fattar jag men när jag kollar på instuderingsfrågorna fattar jag noll. Men jag får väl fortsätta och pressa in allt. Det har varit lov och så sätter man ett prov efter andra dagen. De är ju som att hon har planerat att man ska plugga på lovet och hur många gör de egentligen. Inte jag iaf fast nu måste jag ju. Jävla Iriana fatta att man vill ha lov från skolan.


Igår åkte jag, syrran och pappa till Romme för att åka skidor. Det blev ingen skid-semester i år som vi alltid gjorde när jag var liten och fram till ca 3 år sen. Vi åkte alltid med familje vännerna Möller men inte längre. Vi ville iaf komma iväg och åka lite nu när de var lov. Fast egentligen var de bara jag som hade lov den här veckan. Syrran går på högskolan och har aldrig lov, som jag är så glad över för då kan man mobba henne lite extra ;D Jag var iaf tvungen och gå upp 6 till skillnad från mina andra dagar där jag inte kommit upp från sängen innan 11. I fredags hade jag också varit med Emma och Matilde och kommit hem vid ca halv 12. Hamnade i sängen vid halv 1 och somnade typ 1, så då fick jag sova i 5 timmar. Jihu men trött var jag inte när jag vaknade. Denna gång åkte jag skidor till skillnad från när jag åkte med skolan och testade på snowboard för första gången. Konstigt nog var jag grym då. Efter ett åk i barnbacken begav vi oss, Karro och jag upp i sittliften och försökte ta oss ner. Jag låter självmordsbenägen ;) Men de gick grymt bra men inte speciellt fort. Så denna gång blev det skidor och fort skulle de gå. Jag älskar och bara åka fort och man känner hur vinden blåser i håret och man får värsta kiken i kroppen. Tur nog gillar syrran och pappa också och åka fort och då slipper man stå och vänta på någon som de tar tusen år för att komma ner. Jag har ju trots allt åkt skidor hela mitt liv så jag vet ju hur man åker man min pappa gjorde ändå narr av min stil. Han sa att jag måste röra mer på överkroppen för jag såg ut som en stelpinne ;) Jag överdrev då hur han tyckte att jag skulle åka och ledde då till att han började garva. Jag hade den mycket bra dag och när vi kom hem blev det pizza och Melodifestival som sög. Jag gick därifrån efter att alla hade sjungit för jag står inte ut med Svenska program. Det är så överdrivet och sååå svenskt. Alltså vem rösta på ett gäng gamla gubbar som sjunger dansband, de kunde ju inte sjunga och allt vara bara hemskt. Hörde sen att de inte hade gått vidare då vart man lite gladare men förstår fortfarande inte varför de var med överhuvudtaget.   

Romme
Jag i backen :)

> Johanna <


RSS 2.0